Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

Dagens bristvara är Tillit; ordet som kan läsas både fram och baklänges.

Den är också den enda vara som inte kan köpas för pengar.

Den är en vara som är så eterisk i sin läggning; och om samhällets atmosfär

är osäker, så brister det i tilliten mellan människorna.




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-25 21:48



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Tillit är allt. Allt. Allt. Ett samhälle utan tillit är inte bara sorgligt meningslöst, det är ganska hemskt också.
2018-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Tillit är ett ord med stor betydelse, ett fundament att stå stadigt på!
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP