Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lAnda

 

 

 

Våren har lagt sig

som ett kommatecken nära mina

Hjärtslag 

Det där ett och ett i sänder,

Vilar sitt just nu.

 

Just innan allt brister 

Och jag tryggheten i mörkret mister.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-25 22:14



Bookmark and Share


  ULJO
Just nu har våren tagit en paus
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP