Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bävern

Tidig vårmorgon
Gröngölingen river bland torra löv
Dofterna redan väckta av solen

En Bäver simmar i det mörka vattnet
Skrämd
Den feta nacken guppande tyst

Småfåglar stressar omkring i buskarna
Kivas

Jag
Känner hur själen flyttar ur mig och sprids i den höga himlen
Vill vara där nu
som ett sorts pollen


Mötet med bävern
Kanske ett löfte
Att äntligen hitta sanningen
Alla fällda träd
All raserad trygghet
Behöver jag den ens nu?




Fri vers av Aaxel
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-25 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel