Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Continuously streaming thoughts ... - Publicerad här tidigare i november 2011


En inledande studie i Sex ...

Sex år
Sex månader
och
Sex dagar

6-6-6
och åter Sex

Djävulens påfund?
- Är ingen troende
Vet bara att det
är en djävligt lång tid
att vara utan Sex ...

Och även om det varit
självvalt
så är jag alltjämt
innerligt beroende!

Sex är en vacker siffra
Sex är det inte många sekunder
sedan jag senast tänkte på

Sex år
Sex månader
Sex dagar

and still counting ...

- En riktigt sinnligt och innerligt
lång tjänsledighet lär behövas
när jag äntligen väl  en dag
till mer normala vanor återgår ...

Allt jag i grunden för stunden
saknar
är dig 
som är ämnad för mig

Du fattas mig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-25 23:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
All you need is love, love is all you need
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP