Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avskeds-sonett till vice chefen!


Charlott-Sonett

Vi trodde vi var nära balla ur
då kom Charlott och rädda kammaren
dock ej från himlen kom förbarmaren
från Helsingborg, dit hon nu far retur

för varje morgon har hon tvingats jäkta
förrn' Ture gick till skolan, tog hon tåget
nu återstår blott endast återtåget
och vi i bland ruinerna försmäkta!

Vad gjorde vi för att förtjäna detta?
var inte Halmstad tillräckligt exotiskt?
var något bortom din zon av Comfort?

Vi hörde hur bestört hon det berätta
kan lagman Sjösten reagerat lätt erotiskt?
-Han sa - Din rosa klänning är för kort!











Bunden vers av Ingela Svenson VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-08 10:43



Bookmark and Share


  tom boreland
dina lagmän och mina sjöar
2018-05-18

  Nanna X
en härligt svängig sonett!
2018-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP