Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God dag igen

Stirrande öga

Stirrar oss blinda
Bryner oss till måltiden
Serverar oss själva
Sura gamla smaker

Ätaren vänder sig bort
Mätt
Nästa måltid




Fri vers (Fri form) av Verner Ask
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-26 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask