Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Virtuella Gorillian och Reptilian Civilisationer.


”Torpedo Apokalypser”. Ryssland.

 

http://adevarul.ro/international/rusia/business-insider-despre-efectele-torpilei-apocalipsei-tsunami-100-metri-orase-distruse-1_5ae095dbdf52022f753920d4/index.html?utm_source=stirilepro&utm_medium=cross


President Vladimir Putin sa den 1 mars, 18 dagar före presidentvalet i Ryssland, att sitt land utvecklar en kärnvapenarsenal och diversifierad.

En av dessa vapen skulle vara System Status-Oceania flygplan Status 6, anses vara ”Torpedo Apokalypser”.

Utvecklingen av detta vapen, som kallas Kanyon av Pentagon, upptäcktes efter en ”indiskret” bilder av stationen ”politimåls” Kanal.

Enligt ett dokument som lagts fram av rysk TV i November 2015, denna pistol det har designat ”för att förstöra fiendens viktiga ekonomiska växter i kustområdena och att förödelsen av fiendens territorium genom förorening radioaktiva regioner, som skulle bli oanvändbar för långsiktiga militära, ekonomiska eller andra aktiviteter ”.

Ett år senare, i December 2016, höll en annan 'oavsiktligt' läcka information beträffande kärna torped: detta var den riktiga testen av detta vapen, en klass ubåt Sarov (mer information här).

Dessa läckor har väckt intresse hos specialisterna regi. Business Insider och jag etablerat en artikel.

Enligt Greg Spriggs, fysiker vid Lawrence Livermore National Laborator, kan termonukleära detta vapen transporten ”orsaka en tsunami”. Kan likna en tsunami som orsakade av skalvet som drabbade mars 2011 i Fukushima, noterade en annan fysiker, Rex Richardson.

Status-6 kunde förstöra en kuststad och kan förorena ett enormt territorium, Visa Business Insider.

Enligt uppgifter från ryska kärnvapen torped dokument är Kanyon, i själva verket en autonom undervattensfarkost med mycket lång aktionsradie, cirka 10 000 kilometer, med en maximal 1000 meters djup och med en maximal hastighet på 100 185 kilometer per timme.

Torpeden vore motsvarande Kanyon 100 miljoner ton trotyl, dvs 6 250 gånger som den ena tappade på Hiroshima, eller två gånger mer än bomben, den mest kraftfulla tsaren detonerade.

Förekomsten av sådana vapen skall vara certifierade i en femhörning officiella dokument daterat januari 2018.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-26 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP