Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt porlande skratt

Ditt porlande skratt fyller mig med glädje
lockar mig till underkastelse
din lag är min

Din vilja till kärlek
lyfter mig till oanade höjder
åtrån skakar

Vi flyter fullständigt ihop
i en virvlande dans
där jag är din dräng

I efterskalvet
hör jag ditt porlande skratt
det fyller mig med glädje

Jag är din slav
i erotikens värld
din lag är min




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-26 08:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärleksförklaring!
2018-04-27

  Blomma-Stjärna VIP
flytande, virvlande
erotisk
dans
2018-04-27

    ej medlem längre
Sinnligt. Sensuellt...och alldeles underbart skaldat!
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP