Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord och begrepp.


Ganska

Ganska, är ju nu, just precis
det ord man söker, ibland,
om inte annat, ibland många
andra, för dess vaga klang;
i sig självt, nog, en, i alla
avseenden, komprimerad
tankebank.





Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-26 08:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är ungefär som ordet "lagom"...och det är kul att tänka på ord och deras betydelse eller var de kommit ifrån...
2018-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text som sätter fart på tankeverksamheten.
Bra!
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP