Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar vid köksbordet

 

 

inte var jag klassens ljus

men duktig ändå

inte var jag den bästa mamman

men gjorde så gott jag kunde

inte var jag den bästa hustrun

men något gjorde jag rätt

 

livet har inte alltid varit lätt

men med facit i hand

det blev bra ändå

det tråkiga är

att jag en dag måste lämna det

det gör mig nedstämd




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-26 12:23



Bookmark and Share


  Per Drysén
Bättre att lämna det nöjd än att vara kvar och bitter
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP