Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ju mer de försöker hindra friheten ju större motstånd

Varför censur på alternativ media
varför censur på de obekväma..
vad är det som pågår däruppe i Rosenbad
är de rädda för att sanningen kommer ut
har vi inte ytttrandefrihet i landet Sverige
det verkar som att den inte ska få finnas kvar
diktatur verkar mera av intresse..
men det finns ju bara i diktaturländer
mitt lilla fosterland ska inte gå den vägen
jag vill inte ha någon diktatur och jag
ropar ut min ilska över dessa ledare
som försöker hindra all frihet här
jag känner mig kränkt som svensk
medborgare och skattebetalare
jag kräver yttrandefrihet 24/7
ju mer de försöker hindra friheten
ju större motstånd till diktatur!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-26 11:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på veritass.
2018-04-26

    Runsaasti täytettä
Den yrkeskår i Sverige som tidigare skrivit om och förfasat sig över internetcensur i ett stort asiatiskt land är nu i tysthet förtjust när den, med stöd av Sveriges regering, inför samma typ av censur i Sverige.
Svenska regimjournalisternas största fiende är det fria ordet. Och det är de väl medvetna om.
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP