Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När

När vägen känns lång.
När hjärtat bär på en sång.
När kärleken är sval.
När livet har många kval.
När längtan är svår.
När det är långt kvar till vår.
När hösten färgar naturen grann.
När livet gör att man behöver varann.
När allt vi behöver är en kram.




Bunden vers av Sandra Dahlberg
Läst 194 gånger
Publicerad 2018-04-26 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.