Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ditt hår

Vinden i ditt hår
en sommardag
guldbruna ögon
som gör mig så svag

Leende läppar
så glada och röda
solsken och värme
får mig att glöda

Rimfrost i ditt hår
när snöflingor faller
din skönhet blänker
likt iskristaller

Din aura glänser
under nattens stjärna
i midvinterns tid
om dig vill jag värna

Höstlöv i ditt hår
de faller i parken
gulbruna och vackra
ligger de på marken

En färgprakt som lyser
så vacker är du
en tavla med skönhet
vill jag beskåda nu

Regn i ditt hår
en vårdag så skön
solen bär skönhet
naturen blir grön

Som blomman på ängen
du rör dig så lätt
du bjuder din skönhet
på ett behagligt sätt

Tiden bär kärlek
runt hela året
du bär på ljusen
så vackert i håret

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 364 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-19 14:34



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
"hårfin"
och läsvärd
kärlekspoesi
sommar höst vinter vår

2018-11-22

  ResenärGenomLivet VIP
Så fina och kärleksfulla verser...
2018-11-21

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint :)
2018-11-21

  lodjuret/seglare VIP
I tankar väl var människa tänker, om än känslor för vart som blänker, likt korpen enligt ryktet bär sitt, gåtan med kärlek där envar får 'ditt', att någon kan älska är inte så svårt, men att älskas åter ett hjärta som 'vårt', den löser en kanske inte så lätt, kanske att romanen där står sig slätt...
2018-11-20

  anits VIP
Kärleksfullt och vackert skaldat!
2018-11-19

  Åse Tropp VIP
Vackert!
2018-11-19

  DavidM VIP
Ser fotografier framför med ett ansikte i olika väderlekar. Fin hymn till närheten.
2018-11-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens sång, diktad med årstidernas skönhet, sammanflätad med din älskade.
2018-11-19

  Ingemies. Blandning
Vacker text
2018-11-19

    ej medlem längre
En kärleksvisa, en varm hyllning genom alla årstider. Tänker på Claes Anderssons "Hon går med vinden i sitt hår", och hur han leker med ord, som återkommer och varieras, precis som här.
2018-11-19

  Anya VIP
Så kärleksfullt med håret i centrum. Originell infallsvinkel.
2018-11-19

    Max Poisé
Årstider i hårets tecken!
2018-11-19

  Feliaxel VIP
Vackert skaldat
2018-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker kärlekspoesi!
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO