Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor av lättsamhet

Hon var en ljusängel av frid och skratt
Men advocerade känslornas genomströmning i hela kroppen
Hela du är värdefull
Inga känslor ska förtryckas, enbart bejakas. Kännas.
Uppskattas, då de är du.
Och du är älskad, precis som du är.
Hela du.

Det högre jaget lyser genom i andetagen
Kontaktsökande med kroppen som accepterar dess närvaro
Positiviteten, ljuset, medvetenhetsgörs nervkittlande i varenda cell i kroppen.
Kärleken känns stark men lätt.
Existensen, den är som bortblås men klarare än någonsin.

Känslan, känslan är den finaste.




Fri vers (Fri form) av Sagoängeln
Läst 173 gånger
Publicerad 2018-04-26 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sagoängeln
Sagoängeln