Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RIP Tim Bergling "Avicii"


Regnet bryr sig inte om den som gråter


att ha allt

men inte livslusten

då har man ingenting

för lusten till livet

är livsavgörande


så sorgligt, så tragiskt

när en ung människa väljer

att avsluta livet


du gick alldeles för tidigt Tim

i dina spår ljuder tonerna av igår


idag är allt försent


regnet som faller är tårar

och tårarna som faller är regnet

som gråter asfalten blå


vrid klockan tillbaka

låt oss börja om

om ändå ...






















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 648 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-26 17:36



Bookmark and Share


  Kajsa Karin VIP
Vackert hyllat. Och ja det är gott att gråta i regnet för ingen ifrågasätter tårarna. Varje människa som väljer att avsluta sitt liv är en förlust mot medmänskligheten.
2018-04-27

    Lars J
Fin hyllning och han lever kvar i musiken
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP