Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en återvändande text jag skrev under brytningsåret 1983 ... Lite förvånad över hur aktuell den stundom kan kännas än idag! Publicerad här tidigare i januari 2006


Något du vet ...

Något du vet
- men säger är din egen hemlighet
Något jag vet
ej är min angelägenhet ...

Något du mig ber
om att få se
- Något jag ej
kan förmå mig själv
att till dig ge ...

Något du tror
finns där och inom mig gror
Något jag ej vet om
- fastän det sägs att
jag nu är stor ...

Något du vet
- men säger är din egen angelägenhet
Något jag vet
stämmer ganska väl
med bådas vår verklighet ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-26 19:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Stort utrymme till missförstånd ryms i dessa rader även om verkligheten hinner i kapp ibland.
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP