Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring



mer än en känsla
förvisas till skamvrån
rösten: fången
vet inom
fri att se dig endast




Fri vers av abbe nilsson
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-06-06 23:41



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Här gillar jag din antydningsrika text som ger mig en skön ram att tolka längtan i.
2006-06-07
  > Nästa text
< Föregående

abbe nilsson
abbe nilsson