Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag visste



Om jag visste hur ditt hår ser ut
skulle mina fingrar smeka det

Om jag visste vilken färg dina ögon har
skulle jag kunna spegla mig i dem

Om jag visste att din mun är glad
skulle jag kyssa den mycket långsamt

Om jag visste hur din kropp är
skulle jag krama den i små andetag

Om jag visste att dina fötter är på promenad
skulle jag följa dina spår

Om jag visste hur dina tankar uttrycker sig
skulle jag konversera med dig på ditt språk




Fri vers av Minona
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-26 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona