Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fejk-profiler

fejk-profiler
på sociala medier

facebook, Instagram
även här på poeter.se

varför skapar man en sån?
vad vill man uppnå?

speciellt vanligt verkar det vara
att en man låtsas vara kvinna

jag fattar inte
att man inte har viktigare saker att göra

än att låtsas vara kvinna
här på poeter.se

vad ska man säga?
”GET A LIFE”?

och det är förstås
också ett mysterium

varför så många
går på dessa

och tror att
en helt uppenbar fejk-profil
är en riktig människa

men det är väl helt enkelt så
att många av oss vill bli lurade?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-27 08:27



Bookmark and Share


  sotlugg
svårt att läsa det som text
2018-05-12

  Larz Gustafsson VIP
De som försvarar detta identitetssvineri är lika goda kålsupare som svinen själva.
2018-04-28

  Larz Gustafsson VIP
Trasiga trynen sysslar med slikt.
De bör emellertid näpsas och bestraffas.

2018-04-28

  Öknens Ros VIP
En del tycker tydligen om att luras.
2018-04-27

    Lars J
Mycket bra och viktigt för jag har råkat ut för både det ena och andra här på poeter.se och är naturligt misstänksam och allra helst inför nya konton. Det finns män som är kvinnor och vice versa det finns även ett sökande efter bekräftelse och mycket känslomässig otrohet här också. Så var på din vakt och allt är inte som det tycks
2018-04-27

  Tomas Karlsson VIP
Bra point!

Jag är bara upprörd över att människor låter sig luras...
2018-04-27

  Mats VIP
Jag som hållit på med teater kan nog se ett visst värde i att inta en annan roll för att därigenom kunna se mer objektivt på sig själv. Sen finns det väl inom alla sammanhang oärliga personer som utnyttjar anonymiteten.
Det sägs att man känner sig själv tack vare andra annars vore man nog ett omedvetet djur
Det är ändå bra att du ifrågasätter beteendet.
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP