Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rost

rosten tar över allt
äter och fräter
som skrot i naturen




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-27 08:33



Bookmark and Share


  sotlugg
<3
2018-05-12

  morgonstjärna VIP
rost är vackert
medvetet skapas i dag
konstverk så


trist när människor
lämnar i naturen


2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader