Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gå på utställning: https://www.poeter.se/Se+Bild?gallery_picture_id=97946&writer_id=29409&gallery_id=11672


Järpen på utställning!

 

Järpen bönade och bad:

"Ge mig en egen utställning!
Servera hela poetergänget med
bilder på mig!
Bara mig"

"Tack bästa Mormor Monika!
Du gjorde det.
Du är bäst
näst efter mig!"

Järpens stolta gång
på mormorgården.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-27 09:21



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
En god vän på Poeter har lockat fram järpen i dagsljuset - jaa, e han inte fin!!!
2020-03-20

  Anya VIP
Härlig livsluft i denna.
2018-05-06

  Eva Helene VIP
Nu kan Järpen vara stolt, så även du Mormor Monika!
2018-05-01

  Bo Himmelsbåge
Fin dikt om och bild på Järpen,
denna välkamouflerade hönsfågel,
så svår att upptäcka i naturen!

Kanske den är vanligare i Finland än i Sverige!

Nu är den i alla fall med på utställning här!

Grattis!
2018-04-27

  Janina Kaminska
Berörande mjukt skrivet och en fin bild.
2018-04-27

    Sefarge VIP
Tack för skalde bild hyllning
Till min favorit hönsfågel
Sedan barndoms tid!
:)

2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP