Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt sippor och violer för livet.

 

Jag har ett bra liv av kvalitet.

Jag började tidigt för en promenad,

"på morgonturen 6.45" med solen i ort osen som släpptes av de genomskinliga molnen.

 moll vilket ger en invit till vålbormäsoafton,

vitsippor violer är blommor som formar en matta

dominerar på fältet med  bergbäckar  

det är våren den blå himlen som de blå blommorna av:

"glöm mig ej  ".

 

morgonluften tar mig lätt i borrningen

 ivrig  frisk i frisk morgonbris som är den första lektionen i livet,

Gången är en uppenbarelse och jag ser första körsbärsblomningen i år vid de träd som bromsar bringar att planteras framför nya studentvärdshus.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-27 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP