Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fågelarten i USA som de mina i Arkansas USA matar på sin altan! https://www.allaboutbirds.org/…/Ruby-t…/media-browser/440897 https://en.wikipedia.org/wiki/Ruby-throated_hummingbird


Ruby Necked Hummingbird


Imponerad över allt kul

de mina möter i Arkansas


nästan varje natt kommer

något nytt och spännande


genom tidsskillnaden

blir det nattetid som gäller


Som regel vaknar jag som om

vi hade en telepatisk kontakt:-)


Jag delger de som jag tror

är intresserade av ämnet


somnar om under duntäcket

och sover några timmar till


tills det blir frukostdax och

kaffeautomaten sättes på


då blir det en ny översyn av

nattens WatsApp sändning


Så får jag leva vidare mitt

dubbelliv i två länder...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-27 15:59



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så skönt att ha den kontakten!
2018-05-01

  aol
Kram Bibbi tack för att du delar med dej,
2018-04-28

    ej medlem längre
Åh, så fint du skriver!
2018-04-27

  Ess VIP
<3<3<3<3
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP