Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag kysste vitsipporna godnatt

blommor kantrar ditt brustna liv
natten sväljer dig hel,
och det är det bästa du vet
det är annorlunda
nu

och jag kysste vitsipporna godnatt

smaklöst vatten
porlande sorg
jag var inget, nu är jag
mer än jag kunde önska,
även fast näringsbristen får mig att skaka
för mycket eller för lite
för lycklig eller för konstlad
min gamla läkare håller om mig
viskar, "jag är så stolt över dig",
det är ingen dröm denna gång

och jag kysste vitsipporna godnatt




Fri vers av reminiscenser
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-27 16:11



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hej hur mår du
näringsbristen får mig tänka på
matstörningar.
blommor kantar ditt brustna liv?

kanhända jag blivit mera lyhörd
efter alla sår




2018-11-05

  morgonstjärna VIP
så duktigt du reser dig friad ur

kram <3
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser