Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från fönstret och till himmelen!

 

 

Rita din stjärna på fönstret

visa världen

och din omgivning 

att det judisk folket finns.

 

Som det funnits 3 - 4000 år

och finnas 

lika länge till.

 

De blev Guds folk

från samma fader,

Abraham

som andra stammar.

 

Led oss tillsammans

alla tre

låt stjärnan lysa

från fönstret och till himmelen!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-27 23:48



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Lättare att ta till sig om inte staten Israels politik vore som ett gråmelerat filter över det bibliska... NT dock utan detta.
2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP