Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidsynta oaser!

Gick en runda mellan hallen och köket!
Det var den där rastlösheten!
När jag gick där, hörde jag något som kluckade...
Hela tiden var det mitt höftben som lät, när jag gick en speciell vända!

Tänkte så, att detta kluckande hade något gemensamt med en vatten...(En väska i skinn full med vatten)
Föreställde mig mig ridandes på en kamel, och hur väskan jag hade på sadeln Kluckade med vattnet, där jag red!




Bunden vers av Mim
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-28 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim