Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akvarell och poesi.

Bilder färger toner
växer i min hand.
Mina dikter
vill komma fram.
Vill bli sedda
i akvarellens skira skimmer.
Jag blundar och inväntar inspiration
sen dansar penseln över det våta papperet.
Ibland får jag fram den stämning jag söker
ibland får papperskorgen besök.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-28 10:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ord som känns igen...fint skrivet...
2018-05-26

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2018-05-04

  Ezmeralda VIP
Så vackert det låter. Har en dröm om att testa att måla. Får nog hålla mig till skrivandet.
2018-05-01

  ULJO
Så bra
2018-05-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om likheterna med att måla och skriva!
Det är en konst att välja färger och nyanser för att få det resultat man vill ha.
2018-04-29

  Bo Himmelsbåge
Skön dans med penseln över de våta papperet i denna akvarellpoesi...
Färger och former växlar snabbt...
är inte så lätt att styra...
i olja kan man måla över, om det blir fel... detta går inte i akvarell, färgerna lever sitt eget liv...!
Jag har själv målat akvarell... funderar på att ta upp det igen...

Tack för fin dikt!

2018-04-28

  Gunnel Eriksson VIP
Det låter härligt att kunna
måla akvarell. Välja färger är fint,
jag gör det när jag broderar.
Bra dikt.
2018-04-28

    ej medlem längre
En vacker diktpalett!
2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP