Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dessa vackra djup

Vi brinner i evighetens lågor.
Vilar i tårarnas leende!
Tidsperioden flyger för att släcka
sin törst i dessa vackra djup.
Ljuset öppnade sig i tystnaden.
Förenade själar växer tillsammans.
Känn bara känn!
Två hjärtan, som talar samma språk.




Fri vers av Håkan Barck
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-28 10:17



Bookmark and Share


  aol
Gillas
2020-03-10

  ULJO
Ljuvligt
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck