Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så om du hör



sveper över dagar
tankar utan tid
men där i
glipan till då

matt i sin glans
bilder stillnade
i svartvitt fotografi

så om du hör
min viskning
svarar jag per brev
berättar allt

men bara om
du bryter
vågens kraft

den jag anar
om vi reser
i minnet av då




Fri vers av kath
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-28 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath