Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi är mer lika än olika, men samtidigt unika


Under Samma Sol

hör hot som
inte borde tolereras
allt liv har värde

gör motstånd!
finn ett sätt att leva
så vi tillsammans finner glädje

landsgränser är bara hittepå
vi är på samma jord
under samma sol
vi alla blöder rött

ansträng dig för att lyckan nå
i livet och vandra emot
under, från ditt sanna mod
till den som söker tröst

till den utan röst
lär den blinda att se
lär den döva att höra

lär den som hatar att älska
i ett brinnande sken
låt vår duva flyga

vi alla vill ju le
i en vårvind som susar

under samma sol




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 370 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-28 13:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jomenvisst riktigt bra
2018-07-12

  Inspocouplesweden
Så kosmopolitiskt och fint skrivet =)
2018-05-03

    Sefarge VIP
Medmänsklighetens
Fana som vajar högt
Och frisk i denna livs
Bejakande skrivelse!
:}

2018-04-28

    Pangles
Så bra
2018-04-28

  Staffan Nilsson
Ja! Under samma sol.

landsgränser är bara hittepå
vi är på samma jord
under samma sol
vi alla blöder rött

Det kan inte sägas bättre
Men alla rader här förtjänar upprepas!

2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl