Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rutschkanan och jag

fortfarande har jag ej fattat galoppen 

att le samtidigt som själen är ute och cyklar

fingrana hitter inte rätt tangenter och

bokstäver som dansar fram på slak lina

och efter en halv 5-procentig öl till lunchen

blir det totalkaos, kroppen vill inte va still

när musik kommer från cd eller radio

jag struntar  vilket då alla låtar jag hört

har bosatt sig någonstans i min kropp

så när ska jag inse hela totala mönstret

att själen kan kana omkring på precis 

vilka noter den själv känner för 

här kommer själen och jag

halli hallå

just i denna sekund; din gamla träskalle

du kan inte hoppa av tåget

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-28 15:18



Bookmark and Share


  Kim VIP
Tack, Nils-Robert det värmde
2019-01-18

  Nils-Robert
Vilken härlig metafor om hur musiken tar ett grepp i kroppen
2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP