Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad gör jag med mina böner kära Maria?


Korsande tankar....

Du säger:

inte jag

du ritar

med en

fördom

å rädsla,

Du sårar

men skiter,

ännu en

Hälsofaschist,

vad gör jag

med mina

böner?!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-28 15:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du får fråga Gud, Maria har inga svar att ge!
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy