Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxenpoäng

för två dagar sen fyllde jag 55

när räknas man som vuxen?
mitt problem är att jag inte känner mig som vuxen

man brukar ju tala om ”vuxenpoäng”
det finns en Wikipedia-sida som heter vuxenpoäng

enligt Wikipedia får man vuxenpoäng för följande:
- prenumerera på dagstidning
- betala TV-licens
- använda förkläde vid hushållsarbete
- baka
- stryka kläder
- skriftligt tacka för senast
- fast relation
- regelbunden löneinkomst
- pensionssparande
- förstahandskontrakt på lägenhet eller äga sitt boende

Ööh, ehum...
mina vuxenpoäng blev i detta test 2/ 10

så jag hade rätt –
jag känner mig inte som vuxen
och jag kommer troligen aldrig att bli det heller...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-28 17:49



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jag fick 4/10, tror inte det gör mig dubbelt så vuxen som dig he he
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP