Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avicii

Varför leva?
Hur leva
de dagar vi får
De dagar vi orkar
leva

Leva leva
liv
Vad är liv?
Livsglädje?

Himlen mörknar
Våren kommer men
mörk
Klar måne
Skuggor drar fram
Vad är ditt ljus i mörkret?

Vem håller din hand
när ensamheten lagt sina ledsna händer
på dina trötta axlar?
Vem ropar ditt namn?
Vem ser på dej med en kärlek
som ej går att förtjäna?

Vill stanna upp
Stanna upp
Stanna upp
Stanna upp
inte rusa trött
jagad
in i desperation
som Avicii




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-28 19:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP