Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSSTUND

Som vinden viskar
i trädets kronor
och som vågen
smeker sin strand

så vill jag
att du smeker
och viskar till mej
i vår vackraste 
kärleksstund

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-28 19:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en fin sångtext..
2018-05-30

  Whero
Jag tycker den är fin.
2018-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert...
2018-05-12

  Lars Hedlin
Underbar!
2018-05-02

  ULJO
Helt underbart
2018-05-01

    ej medlem längre

En text om livets flöden, metaforiskt
och finstämt återgivet, fint skrivet

2018-04-30

  Johan Strömstedt
Värme och tillförsikt
2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP