Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt räknas

Han föll ur sitt sammanhang

och blev till material

som kunde läsas mellan raderna.

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-30 08:40



Bookmark and Share


    carinamnm
Wow!! Fantastisk!
2018-05-01

  Alysse VIP
Mycket bra skrivet
och dessa ord kan förankras
i verkligheten

2018-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP