Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man öppnar käften går det illa, lärde jag mig tidigt

Måste prata om hur jag inte pratar
hur det låser sig i mig när jag känner mig hotad.
Tankarna stannar upp
Rimliga resonemang flyger sin kos
Känslorna tar överhanden
Rullar runt på rygg
spelar död
eller morrar dovt bakom ihoppressade tänder
Jag tror att om jag säger vad jag tycker...
...vad jag är egentligen tycker
så förlorar jag allt
För det finns inget att lösa
Det är som det är
Antingen sveps ni ifrån mig av svallvågen av upprörda känslor
Eller så blir det jag som kroknar
när allt jag ignorerat kommer upp till ytan
tillsammans med ett bagage av sorg ilska och bitterhet
Vet inte om det går att ta sig förbi det
Vet inte om jag kan ta mig förbi det
Så jag är tyst
Medan själen vrålar för döva öron




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-24 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima