Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse / Aforism - nuet


Otroligt solen målar grannens häck i mild lindblomsgrön
lövsprickning trots en vemodstråd drar genom
morgonens glitter
när jag tänker alla dagarna grå
och herr spindelbens bravader
ett och annat jag lärt
av skenhelighetens lärjunge
vara draget före
mod är att agera trots rädsla
Rädsla är en sund känsla

tillit är viktigare än allt!


Värmande tankar är alla de goda och

"Att leva i nuet är att se en värld i ett sandkorn
och en himmel i en vild blomma, hålla
oändligheten i sin handflata och finna
evigheten i en timma"

Okänd




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2018-04-29 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP