Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under tystnad



Snäckorna besjöng ej havet

havet lyfte ej stenarna

men sanden glödde

och det taltes liv

och om annorstädes



Livet ett språk

med dold agenda

när friheten göt

ihop sina spärrlinjer

försåg oss med tystnad



Efemärt bröts horisontlinjen

kom som en utandning

inristades i klipporna inunder

den bepansrade himlen

vi alla tänkte bort




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-29 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP