Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min första svärmiska tonårsförälskelse


anno datzumal

 

i ett överraskande nu

viskar du till mig

ur dåtida soldugg

 

emellan oss

viker skuggorna

från det förflutna

in i

nyligen öppnade

linneskåp

just så böljade

vår vaggsång

till en början

vill jag minnas

och nu då

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-29 10:45



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint om minnen som dyker upp.
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg