Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När nässlan blommat ut

 

Aldrig finge jag se

min önskan tillfylles

sällan känna mig naken

i grottans fuktighet.

 

Aldrig finge jag öppna

din stund på vid gavel

inte känna din hetta

när nässlan blommat ut.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-29 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP