Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriva poesi leder inte alltid till altaret för livliriker.


Paradox av sparsamhet.

 

 

Även om han älskade den hängivna kvinnan och flickvän, på våren ville han bara lata sig ur sängen och igen på soffan på söndagens fria dagar, han bestämde sig älska bara vårens primörer utan krav förbindelser året runt om sin existens sfär.

 

Och vilken paradox han älskar människor, arbetskollegor och partners villiga att ha sex för det senaste året men vem hade huvudet i molnen?

Hon gjordes inte skillnaden mellan den manliga stämningen hos mannen som steg på morgonen eller sent på kvällen som ett hängiven godagåva.

Det var som jul afton varje gång grinande klagade nu den 35 år kvinna, och nu han sade att hon bara ska försvina!

Kanske en annat nykomlingen poet nappar på. …

 

Och hur mycket hon hade drömt om en vid bröllopsklänning i maj  månad som äppleträds blommor och tärnor i rosa körsbärs blomma i poeternas sammanslag .

Ett helt år av fri poesi till honom förstörde hela sin charm i kombination.

Kanske hon var det mera besatt av hanns närvaro? 

Hade han varit villig att gå till altaret vid blommans tid, om inte poesi hade förstört det hela?

Existentiella frågor plågar den unga kvinna i fri vers till självmård.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2018-04-29 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP