Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår

rostiga sår genom landet
skog stad slätt
rälsen leder ingenstans




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-02 13:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
nedlagd järnväg
ger yttre och inre tankar

du är duktig
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader