Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

groddammen



Dagen har redan bäddat in solen
i en grå tyllgardin
Grodorna bryr sig inte
ser ovan sin egen yta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 680 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-29 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP