Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filosofiskt tankeexperiment

om jag skriver dikter
men ingen läser dem
finns mina dikter då?




Fri vers av Tomas Karlsson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-29 16:01



Bookmark and Share


  Viksten
Du ställer djupa frågor här
De kanske finns i molnet
som ligger över Skanstullsbron
2018-04-29

  Bodingen VIP
Ja, finns i din tidigare text "Förkommen" :)
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP