Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelsen....

Varför är freden borta

att dom bara orkar

ser du någon ljusning

men tappa inte tron

Herren kommer strax

någon, någon vet

vi får nog ett besked!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-29 15:45



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Hoppet och Längtan är det sista som dör..! Så freden kommer nog till slut...
Vi får be ,skänka Kärlek och Förlåtelse och kämpa för freden, så gott vi kan...
en vacker dag är den här...!

Tack för en tänkvärd och hoppfull betraktelse!
2018-04-29

    ej medlem längre
Krig har alltid funnits - fred har vi alltid önskat oss. Tack för en fin text som lämnar till eftertankar.
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy