Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

livets ande hittar man i handflatans linjer
efter många år av existens

livets udd finns på den kalla stenen
som bär spår efter miljontals år

livets gång finns inuti trädens ringar
som talar det finaste språk i cirklar




Fri vers av Minona
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-29 18:37



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Träffsäkert och rader rika på stämning.
2018-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona