Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fått hjälp med att välja present men tror detta ska bli bra då hon önskat sig uteleksak.


Barnbarnsbarn 4 år.


Nu återstår bara

kära skrivarvänner

att Ni ser till att

vädret blir bra

för en utefest

på lördag 5.5




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-29 19:26



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Grattis Gammelmormor däröver! Vi på den östra sidan av Bottenhavet hade underbart väder i går och ännu vackrare blir det idag.
2018-05-06

  Eva Helene VIP
Sol ute, sol inne, sol i hjärtat, sol i sinne . . . Minns en gammal låt.
Allt detta tror och hoppas vi på. :)
2018-05-01

  Ess VIP
så härlig födelsedagspresent :)
2018-04-30

    ej medlem längre
Jag håller tummarna för en dunderfin kalasdag!
2018-04-30

    ej medlem längre
Det får vi hoppas att allt blir till belåtenhet och att dagen blir fin!
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP