Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden talar



skogen och havet talar
bäcken talar allra bäst
människan talar allra mest
Det bästa säger dock ingen

Vis är den
som tystnaden kan förstå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-29 20:02



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Klokhet i att lyssna. Höra tystnaden och förstå den.
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP