Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min mamma

 

Mamma jag kommer ihåg 
dina ord som du sade 
när jag var mindre 
när jag hade det tufft 
det kommer bli bra igen. 

Du har försökt stötta mig 
hur mycket du en kan mamma 
det glömmer jag aldrig 
det är jag ohört tacksam för. 

Du har alltid kämpat 
du är en stark kvinna 
jag vill vara som dig mamma 
men ibland överger livet en 
så att man inte vet vart man ska 
men där finns du vid porten 
och väntar på att trösta mig 
så jag hittar tillbaka igen 
till lyckans väg. 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

2018 - 04 - 29




Fri vers av Arnela
Läst 216 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-29 21:54



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket finstämd text till din mamma...
2018-05-14

  Valter Örn VIP
Tack för din fina hyllning till din mor. Att ha fått en god mor är den bästa gåva i livet man kan få. Hon är död sedan många år, men hennes ande svävar över mig ännu och stärker mig !
2018-04-30

  Johan Strömstedt
En fin hyllning till din mor. När min mor på äldre dar sa -håll mig i handen när vi går över. Men det kändes alltid som om hon höll mig i hand. Barn blir äldre men förblir barn tror jag i de flesta mödrars ögon.
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela